Столарски работи

Набавка и изработка на канцелариски, лабораториски и работен мебел: бироа, плакари, долни елементи, висечки елементи, фиокари, архивари, гардеробери, библиотеки со стаклени врати, водоотпорни плотни, потпрозорни даски, репарирање и тапацирање на постоечки мебел и др.